TOATE RADARELE, ÎN ACŢIUNE

0
27

Echipajele Poliţiei Rutiere vor fi prezente pe toate şoselele din judeţ, cu aparatele radar în funcţiune, în zilele următoare. La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost constituite rezerve de intervenţie, atât pentru situaţii generate de fenomenele meteorologice, cât şi pentru alte evenimente deosebite.
Una dintre priorităţile poliţiştilor aflaţi în misiune în această perioadă este asigurarea fluenţei şi siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în zonele şi în perioadele în care se înregistrează valori ridicate de trafic. Poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră vor fi prezenţi pe principalele artere de circulaţie, activităţile de dirijare a traficului fiind completate de acţiuni pentru combaterea excesului de viteză şi pentru depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean a precizat că echipajele de Poliţie Rutieră, aflate în trafic vor avea toate aparatele radar în funcţiune.
În acelaşi timp, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău sunt pregătiţi pentru a interveni de îndată, cu participare de efective în teren, pentru prevenirea şi limitarea efectelor evenimentelor specifice, în situaţiile generate de condiţiile meteorologice nefavorabile, prin blocarea tronsoanelor de drumuri publice, intervenţii umanitare ori prin alte activităţi în acest domeniu, în acest sens fiind constituite deja rezerve de intervenţie.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ