TOMA, BILANȚ LA 6 LUNI DE MANDAT! „N-AM FĂCUT MARE LUCRU, CE E IMPORTANT ABIA URMEAZĂ”

1
125

C-tin Toma a împlinit șase luni de la preluarea mandatului de primar. De atunci a început o luptă acerbă pentru colectarea de bani la bugetul local concomitent cu închiderea robinetelor prin care se scurgeau banii publici. Măsurile, din care unele mai puțin populare, au dus la plata unor datorii de aproape 5 milioane de euro și economisirea altor sume importante.
Reușitele primarului după primele șase luni de mandat sunt eliminarea așa-zisei chiloțării de la piață, reabilitarea cîtorva străzi, amenajarea a trei noi sensuri unice și a semafoarelor cu buton. Toma a început și două războaie cu Compania de Apă și cu polițiștii locali. Însă, pe toate acestea, Toma le consideră lucruri mărunte și că proiectele importante de infrastructură vor începe abia din 2017.
În primul rând, în 2017, vor fi asfaltate și ultimele 50 străzi de pământ sau cu balast din oraș. Se va continua cu amenajarea de parcări și se vor accesa fonduri europene pentru achiziția de autobuze noi, asfaltarea străzilor folosite de mijloacele de transport în comun și amenajarea unui inel verde folosit de bicicliști.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ