TOMA: „NEAGU ȚINE CU TESCARU”! NEAGU: „ȘI TOMA A FOST PRIETEN CU TESCARU”

0
295

Ruptura in PSD Buzau intre primarul C-tin Toma si presedintele CJ Buzau Emanoil Neagu. Astazi intre cei doi au avuT loc schimBuri acide de replici din cauza pozitionarii diferite fata de Ionel Tescaru si Compania de Apa. Toma l-a acuzat pe Neagu ca ii tine partea lui Tescaru, in timp ce Neagu a dezvaluit ca in trecutul apropiat Toma obisnuia sa joace tenis de masa impreuna cu Tescaru. 

Înfrângere pe linie pentru primarul municipiului Buzău, C-tin Toma, în ședința de azi privitoare la Compania de Apă a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară. Dezamăgit, la final, Toma l-a atacat fățiș pe Emanoil Neagu, pe care l-a acuzat că-i ține partea lui Ionel Tescaru.
Replica președintelui Consiliului Județean fost savuroasă. Neagu a dezvăluit că nu cu mult timp în urmă Toma juca tenis de masă împreună cu Tescaru.
Probabil nervos după ședință, Toma s-a luat de șefa de cabinet a lui Emanoil Neagu, pe motiv că aceasta trăgea cu urechea la declarația sa.
Concret, în ședința de azi, Toma și-ar fi dorit ca membrii asociației, mai exact primarii din comunele și orașele județului, să fi votat pentru modificarea actului constitutiv al Companiei de Apă. În acest fel, Toma ar fi făcut un pas important pentru îndeplinirea țelului său: schimbarea lui Tescaru din funcție. Primarii însă n-au fost de acord cu modificarea.
La rîndul său, Ionel Tescaru a declarat că Toma dorește să preia controlul Companiei de Apă în interes personal și a lansat un avertisment.
Războiul dintre Toma și Tescaru va continua așadar, iar învingătorul va fi decis cel mai probabil în justiție după bătălii crâncene și îndelungate. Există și varinta ca învingătorul să fie decis de președintele PSD Marcel Ciolacu, în caz că va interveni în acest conflict de o parte sau de alta.

Florin Zafiu;

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ