TOMA NU CREDE ÎN PREGĂTIREA POLIȚIȘTILOR LOCALI! Îi invită să dea concurs de angajare în Primărie

0
68

Primarul Constantin Toma nu crede în pregătirea profesională a polițiștilor locali. Ieri, s-a afișat lista ce cuprinde posturile disponibile în Primărie, iar edilul a transmis localilor să vină se înscrie la concurs. Îndemnul a fost însă unul ironic pentru că edilul spune că acesta ar putea fi un test pentru ca polițiștii locali să-și vadă adevărata pregătire.
Discuțiile de ieri dintre primarul Toma și polițiștii locali, purtate în fața prefectei, au scos la iveală noi detalii despre conflictul dintre cele două tabere. În cadrul ședinței, avocata celor vizați de concediere a acuzat suma prea mare pe care Primăria a decis să o plătească unor avocați care să reprezinte în instanță municipalitatea. La rândul său, Constantin Toma vorbește despre tarifele destul de ridicate pe care avocata Oana Tănăsică le încasează de la polițiștii locali.
Tot ieri, Primăria Buzău a afișat lista cu posturile disponibile din Palatul Comunal. În acest context, edilul a făcut un apel ironic către cei peste 300 de polițiști locali vizați de concediere să se înscrie și să susțină concurs pentru aceste posturi.
De cealaltă parte, sunt polițiști locali care corespund cerințelor unor posturi disponibile în Primărie și care spun că se vor înscrie la concurs.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ