TOMA NU ÎL MAI VREA PE FLORESCU ÎN PSD

0
129

Consilierul municipal Constantin Florescu, aflat în conflict deschis cu primarul Constantin Toma a fost suspendat pentru un an din Partidul Social Democrat. În calitate de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD, primarul Toma pune chiar problema excluderii lui Florescu din partid. În ceea ce priveşte funcţia de membru în Consiliul Local Municipal, Constantin Florescu exclude varianta demisiei.
Primarul Constantin Toma nu îl mai vrea în PSD pe consilierul local Constantin Florescu. În calitate de şef al organizaţiei municipale a PSD a cerut şi a obţinut suspendarea lui Florescu, din partid, pe o perioadă de un an. Se pare însă că războiul dintre cei doi a ajuns la cote maxime, astfel că Toma pune acum problema excluderii din PSD, a consilierului Constantin Florescu. La finalul şedinţei Consiliului Local Municipal, unde au avut loc noi contre între cei doi, primarul Toma a vorbit despre sancţiunile luate pe linie de partid.
Primarul Toma ar fi vrut ca în urma suspendării din partid, Constantin Florescu să demisioneze din funcţia de consilier municipal, lucru care, însă nu s-a întâmplat.
Demisia din Consiliul Local Municipal nu este luată în calcul de Constantin Florescu.
Între Constantin Toma şi Constantin Florescu există un conflict deschis, declanşat în urma unor divergenţe majore de opinie, exprimate în Consiliul Local Municipal. Cei doi nu au ezitat să se atace public, în ultima vreme, decâte ori s-a ivit ocazia.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ