TOMA NU MAI VREA PETICEALĂ! Speră la marea asfaltare

0
64

Primarul Constantin Toma nu mai vrea peticeli pe străzile din municipiu. Edilul spune că a fost nevoit să demareze lucrările provizorii pentru a acoperi miile de gropi apărute în asfalt în această primăvară.
De mai bine de o săptămână, muncitorii de la Urbis Serv au început să lucreze la astuparea gropilor apărute în carosabil în această primăvară. Peticelile nu sunt lucrări care să își dovedească eficiența în timp, ba din contră gropile reapar la scurt timp. Tocmai din acest motiv, primarul Costantin Toma spune că acțiunea este una de compromis și speră ca străzile municipiului să fie reasfaltate integral.
Până când Primăria va demara marea asfaltare, edilul municipiului îi îndeamnă pe buzoieni să se pregătească de sărbătorile pascale. Iar în acest sens, îi invită să înceapă cuărățenia de primăvară pentru înfrumusețarea spațiilor din fața blocurilor sau a caselor în care locuiesc
Angajații de la Urbis Serv și de la RER Ecologic vor face curățenie în toate cartierele municipiului, acțiunea de salubrizare se va încheia chiar înaintea Paștelui.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ