TOMA: „SE LUCREAZĂ PENTRU ÎNDEPĂRTAREA MEA!” PRIMARUL SUSȚINE CĂ E URMĂRIT ȘI AMENINȚAT ZILNIC

0
132

Acuze grave formulate de primarul municipiului Buzău. C-tin Toma a afirmat că documente din arhiva primăriei, privitoare la bunurile deținute de familia sa, au fost sustrase ilegal și folosite pentru diverse acțiuni îndreptate împotriva șefului din palatul Comunal.

Toma a făcut plângere la poliție pentru că persoane din cadrul primăriei au sustras acte din istoricul fiscal al familiei sale, iar dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Edilul a arătat-o cu degetul pe Mihail Vasilica, funcționara din cadrul Departamentului Economic, suspectată de a se fi sinucis în septembrie.

Toma are probe că aceasta a ridicat dosarele din arhiva primăriei și le-ar fi pus la dispoziție rivalilor săi, pe traseul C-tin Boșcodeală – Ionel Tescaru – Adrian Mocanu.

Toma a relatat că a fost amenințat fizic și că este urmărit zilnic de firmă de detectivi particulari, pe modelul Black Cube – Codruța Kovesi.

Toma susține că documentele sustrase stau la baza scandalului declanșat în media pe tema declarației sale de avere și a plângerii formulate împotriva sa la Agenția Națională de Integritate.

Directorul Companiei de Apă, Ionel Tescaru, nu a dorit să comenteze pe marginea acuzelor primarului C-tin Toma.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ