TORTURATĂ ȘI UMILITĂ DE IUBIT

0
1301

O fată în vârstă de 17 ani din Buzău a trăit momente de coșmar, luni la rând, după ce a fost torturată, bătută și umilită de iubitul ei. Băiatul a filmat scenele de violență și le-a postat pe rețelele de socializare. Fata a reușit să scape din coșmar într-un moment de neatenție al iubitului și să ajungă la o secție de poliție.
O fată în vârstă de 17 ani, din Buzău, a trăit un coşmar, luni la rând, după ce a fost torturată de iubitul ei. Bestia cu chip de om a filmat toate scenele violente, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare. Într-unul dintre clipurile video postate pe Facebook, tânăra de 17 ani este ghemuită pe un pat, plină de sânge, cu numeroase lovituri la cap. Aceasta îl imploră pe iubitul ei să o lase în pace şi să nu o mai lovească, însă acesta se apropie de ea şi îi sparge un pahar în cap.
Într-un alt clip, agresorul o filmează pe fată în timp ce aceasta se află în cada din baie şi încearcă să îşi pună capăt zilelor. Altă dată, tânăra este filmată în timp ce este obligată de agresor să îi sărute mâinile şi picioarele şi să îi spună ‘şeful meu’. Totul s-a întâmplat în decurs de câteva luni, fata fiind supusă unor chinuri de neimaginat. De frica iubitului, fata nu a depus plângere la Poliţie şi nici nu a povestit nimănui drama prin care a trecut. Dar tot timpul a căutat o cale de scăpare. Așa s-a întâmplat într-o seară, când bărbatul a ieșit din casă pentru a-și cumpăra alcool, iar tânără a profitat de minutele în care a fost lăsată singură și a fugit. S-a oprit la prima secție de poliție, unde a povestit tot ce s-a întâmplat.
Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile după ce instanța a stabilit că el reprezintă un pericol public. Tânăra schingiuită de băiat, fata a fost luată de părinţi şi dusă acasă, într-o localitate din judeţul Buzău.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ