TRAFIC ÎNGREUNAT

0
43

Circulație îngreunată pe DN2B și DN2, din cauza unui transport agabaritic. Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale anunță că în perioada 16.02.2018  – 19.02.2018 se va efectua un transport cu depășiri de gabarit pe ruta: Buzău – DN2B – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN2A – Ţăndărei – DN2A – Hârşova – DN2A – DC63 – DJ224 – Medgidia – DN22C – DN3 – A4 – Constanţa Poarta 7. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de Poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului.

NUMIT OFICIAL

Consilierul județean Silviu Nicoară a fost numit oficial, joi, în funcția de director al Urbis Serv prin votul aleșilor municipali. El ocupă această funcție după ce a promovat, în luna ianuarie, concursul de director al societății care se ocupă de întreținerea străzilor și spațiilor verzi în municipiul Buzău. Silviu Nicoară a absolvit în 2000, Facultatea de Silvicultură şi Exploatări Silvice din cadrul Universităţii “Transilvania” Braşov. Timp de șase luni, el a lucrat la Inspectoratul de Regim Silvic și Cinegetic Buzău, iar din 2001, până la susținerea concursului, a lucrat  la Direcția Silvică.

HOȚ REȚINUT

Poliţiştii din Smeeni au identificat ieri, principalul bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. Din cercetări a reieşit faptul că în noaptea de 26 spre 27 ianuarie 2018, un bărbat de 35 de ani, din Gârbovi, ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil nelocuit din Scutelnici, de unde ar fi furat un cazan de ţuică şi o raţă. El a fost depistat de poliţişti în dimineaţa zilei următoare, imediat după comiterea furtului, dar nu a recunoscut furtul. Bunurile au fost ridicate în vederea efectuării cercetărilor, ancheta fiind finalizată ieri, când furtul a fost dovedit. Prejudiciul estimat la peste 800 de lei a fost recuperat şi predat victimei, un bărbat de 68 de ani, din Scutelnici. Poliţiştii au dispus măsura reţinerii celui în cauză pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pogoanele, în vederea dispunerii de măsuri legale. Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat şi polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ