Trafic restricţionat, pe DN10

0
136

Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 10, care leagă Buzăul de Braşov, va fi restricţionată, începând de săptămâna aceasta. În zona Viaductului Giurca, vor fi realizate lucrări de reparaţii, iar traficul se va desfăşura pe o singură bandă. În continuare, sunt menţinute şi restricţiile de tonaj
Pentru efectuarea unor lucrări provizorii la km 82+750, pe DN 10, la Viaductul Giurca, începând de miercuri, circulația rutieră va fi restricționată pe toată lungimea viaductului, la o singură bandă de circulație, în lățime de 2,25 m. Anunţul a fost făcut de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti. Drumarii informează, totodată, că se menţine restricţia de tonaj este valabilă şi pentru Viaductul Giurca. Pe lungimea viaductului, s-au format în timp două găuri, una dintre ele, de 40-45 de centimetri. Până acum, craterele din asfalt au fost acoperite provizoriu cu plăci de oțel ca să se poată circula, însă acum lucrările vor fi ample și vor viza acoperirea găurilor și refacerea șoselei. ”

“Pentru efectuarea unor lucrări provizorii la km 82+750, pe DN 10, la Viaductul Giurca, începând cu, 12.06.2019, ora 11:00, circulația rutieră va fi restricționată pe toată lungimea viaductului, la o singură bandă de circulație, în lățime de 2,25 m. Menționăm că restricția de 3,5 to instituită pentru km 86+300 rămâne în continuare și este valabilă și pentru Viaductul Giurca.
Zona va fi semnalizată corespunzător.
Vă rugăm circulați cu atenție și respectați restricțiile instituite temporar!
Viaductul Giurca, situat pe DN 10, în zona Siriu, a început să se deterioreze vizibil, de o bună bucată de timp. Viaductul este lung de aproximativ 280 metri şi are o înălţime a pilonilor de 46 de metri. Drumarii au anunţat că zona va fi semnalizată corespunzător şi îi roagă pe şoferi să circule cu atenție și respecte restricțiile instituite temporar.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ