TRAFICUL PIETONAL ÎNCHIS! Podul de la Vadu Pașii, în reabilitare

0
144

Pe podul de la Vadu Pasii ar putea fi inchis si traficul pietonal. Asta o data cu demararea lucrărilor. Specialistii ar putea decide ca traficul pietonal să fie oprit pe perioada executarii lucrarilor. Cel mai mult de suferit vor avea localnicii ce se vor vedea nevoiti să facă un ocol de zeci de kilometri pentru a ajunge în oras.
Startul lucrărilor de reabilitare a podului de la Vadu Pașii ar putea crea neplăceri în plus localnicilor din mai multe comune. Executarea lucrărilor necesare pentru ca traficul rutier să poată fi reluat, specialiştii ar putea interzice şi traficul pietonal pentru o anumită perioadă. Deocamdată nu este o decizie sigură, însă măsurile vor fi luate de către constructor la momentul demarării lucrărilor.
Avizul pentru reabilitarea podului a fost dat la începutul acestei luni, iar cel mai probabil, în vară, vor începe și lucrările. Întregul proces va dura 11 luni, iar costul total se ridică la 32 de milioane de lei. Cea mai mare parte din sumă vine de la bugetul de stat, prin Programul național de dezvoltare locală.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ