TRAGEDIE LA CRUCEA COMISOAIEI! 2 persoane şi-au pierdut viaţa şi încă 4 au ajuns la spital

0
144

Grav accident de circulatie, in aceasta dupa amiaza pe DN2 E 85 in zona Crucea Comisoaiei. Două persoane si-au pierdut viata in timp ce alte 4 persoane au ajuns la spital, cu răni grave. Implicate au fost doua autovehicule: un microbuz de transport – persoane si un autoturism. Impactul a fost devastator, doua personae au murit, doua au fost transportate de urgenta la Spitalul Judetean Buzau, iar alte două au fost transferate la o clinică universitară din Capitală.
Ambele autovehicule se deplasau spre Buzău. La un moment dat şoferul unui autoturism Renault Megane, înmatriculat în judeţul Prahova, a apăsat, brusc, pedala de frână. Conducătorul microbuzului Atlassib aflat în spatele maşinii nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.
Imapctul a fost devastator. La faţa locului s-au deplasat imediat mai multe autospeciale ale poliţiei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, iar intervenţia echipajului de descarcerare a durat mai bine de 50 de minute.
Şoferul autoturismului şi o femeie aflată în dreapta sa au murit pe loc, în timp ce ceilalţi trei pasageri din autoturism au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău cu răni grave. Tot la spital a ajuns şi una din cele două femei, pasageri în microbuzul Atlassib.
Două persoane din cele patru internate la Spitalul Judeţean Buzău, un bărbat şi o femeie, au fost transferate la o clinică universitară din Bucureşti, în timp ce o tânără aflată printre victimele aduse la Unitatea de Primiri Urgenţe va fi externată. Timp de câteva ore în zona s-a circulat alternativ, pe un singur sens.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ