TRAGEDIE LA TISĂU

0
85

Doi tineri din comuna Tisău au murit, în acest week end, într-un accident rutier provocat chiar de unul dintre ei. Tragedia a avut loc în localitatea Grajdana. Din cauza vitezei, conducătorul unui autoturism ar fi pierdut controlul mașinii în timp ce se deplasa pe direcția Buzău – Haleș, a pătruns pe sensul opus de mers și, după coliziunea cu mai multe capete de pod și un copac marginal, a fost proiectat într-o curte. În urma impactului, doi tineri au murit, iar un al treilea a fost grav rănit.
Accidentul teribil s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3 dimineața, în zona localității Grăjdana, pe un drum județean cu multe curbe. Victimele sunt trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 45 de ani, din comuna Tisău, care se întorceau acasă după o distracție într-un club din municipiul Buzău. La un moment dat, șoferul autoturismului BMW cu volan pe dreapta a pierdut controlul mașinii, a pătruns pe sensul opus de mers și, după coliziunea cu mai multe capete de pod și un copac marginal, a fost proiectat într-o curte. Zgomotul produs de accident a scos multă lume din case.
În cei aproape 50 de metri parcurși după impactul cu primul podeț, autoturismul s-a dezmembrat, iar resturi din caroserie s-au împrăștiat pe șosea. În urma impactului deosebit de violent, au murit pe loc șoferul, în vârstă de 28 de ani, și pasagerul din față, de 24 de ani. Ei au fost descarcerați cu greu dintre fiarele contorsionate. Cel de-al treilea ocupant, un bărbat de 45 de ani, a fost transportat de urgență cu ambulanța către Spitalul Județean de Urgență Buzău.
Pentru scoaterea autoturismului din curtea în care s-a răsturnat a fost nevoie de intervenția unui buldoexcavator. Casa în peretele căreia s-a oprit BMW-ul este nelocuită.
Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ