TRAGEDIE PE DN2E85

0
203

Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte două au fost rănite în urma unui grav accident rutier produs, marţi dimineaţă pe Drumul European 2 E85, în apropiere de Potârnicheşti. În eveniment au fost implicate două autoturisme ce se deplasau în aceeaşi direcţie, dinspre Buzău către Rîmnicu Sărat, iar cauza accidentului a fost o manevră greşită.
O manevră greşită a unui şofer a dus la încă o tragedie pe DN2E85, drum considerat a fi cel mai periculos din ţară. Victime au fost două persoane în vârstă, un bărbat de 79 de ani şi o femeie de 77 de ani, ambii aflaţi într-un autoturism Logan. Bărbatul care se afla la volanul maşinii a murit pe loc, iar femeia care îl însoţea, aflată pe scaunul din dreapta a fost declarată decedată câteva minute mai târziu. La faţa locului s-au deplasat numeroase echipaje de salvatori, ambulanţe şi Poliţie. Intervenţia a fost destul de dificilă fiind nevoie de descarcerare.
Un martor a văzut şi a relatat ce s-a întâmplat pe şosea.
Cercetările la faţa locului ale poliţiştilor confirmă faptul că manevra greşită a şoferului de 79 de ani ar fi fost cauza accidentului.
Dacă pentru bărbatul de 79 de ani nu s-a mai putut face nimic, personalul medical a încercat zeci de minute să o resusciteze pe femeie. Din păcate nici aceasta nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul, la locul accidentului. Ocupanții celui de-al doilea autoturism,conducătorul auto şi o pasageră în vârstă de 42 de ani, au fost preluați de ambulanță pentru a li se acorda îngrijiri medicale. S-a întocmit dosar penal,iar cercetările continuă.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ