TRAGEDIE PE ŞOSEA

0
51

Şeful postului de jandarmi de la Sărata Monteoru a murit luni seară , iar un alt bărbat de 50 de ani a fost grav rănit, într-un teribil accident rutier produs pe DN1B, în apropiere de Merei.

Jandarmul Nicolae Constantin, în vârstă de 37 de ani, plecase de la serviciu, la volanul unui autoturism Logan, iar în drumul către Buzău, în mod inexplicabil a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un TIR care circula dinspre Buzău către Mizil. În urma impactului, TIR-ul a lovit o autocisternă încărcată cutone de combustibil, iar Loganul a fost strivit între cele două vehicule.

Jandarmul, care se afla singur în maşină a decedat,iar şoferul TIR-ului a suferit răni grave şi a fost transportat cu o ambulanţă la spital. Şoferul autocisternei a scăpat cu leziuni uşoare şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

La locul accidentului au fost prezente numeroase echipaje de pompieri pentru că a existat pericolul declanşării unui incendiu de proporţii la autocisterna încărcată cu benzină şi motorină.

Nicolae Constantin, şeful postului de jandarmi Sărata Monteoru, era căsătorit şi avea o fetiţă de 11 ani.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ