TRAGERE NOROCOASĂ! Ţintar accesibil pentru HM Buzău

0
114

Federatia Română de Handbal a stabilit programul turneului de baraj pentru accederea în Liga Natională. Buzoiencele de la Handbal Municipal au avut noroc, gruparea antrenată de Romeo Ilie fiind repartizată în grupa a doua alături de prima divizionară CSU Danubius Galati si CS Minaur Baia Mare, ocupanta pozitiei secunde din seria a II-a a Diviziei A.
Handbal Municipal Buzău a avut noroc la tragerea la sorţi pentru turneul care le poate duce pe jucătoarele lui Romeo Ilie în prima ligă. Buzoiencele au fost repartizate în grupa a doua, alături de prima divizionară CSU Danubius Galaţi şi CS Minaur Baia Mare, locul doi din seria a doua a eşalonului secund.
Tehnicianul buzoiencelor este mulţumit de tragerea la sorţi şi aşteaptă jocurile care vor avea loc în câteva săptămâni, la Sf. Gheorghe, însă principala problemă a buzoiencelor rămîne cea de ordin financiar. Deocamdată nu au fost strînşi banii necesari pentru efectuarea deplasării la turneul care poate readuce echipa în prima divizie.
Handbal Municipal Buzău va disputa ultima etapă din stagiunea regulată duminică, atunci când trupa lui Ilie se va deplasa la Bacău pentru jocul cu formaţia Ştiinţa din localitate, ocupanta locului 9 în ierarhia la zi a Diviziei A. Înaintea ultimei confruntări, buzoiencele se află pe locul trei, cu 57 de puncte.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ