TRAIAN BĂSESCU, MESAJ PENTRU BUZOIENI! PMP VREA LA BUZĂU ŞCOLI, SPITALE ŞI PĂDURI

0
95

Traian Basescu a invitat ieri la Bucuresti presa locala pentru a le vorbi in mod special votantilor din provincie. Primul subiect abordat a fost cel al sanatatii. Fostul președinte apreciaza că infrastructura sanitară şi nu personalul din sistem, subdimensionat şi prost plătit, reprezintă cea mai mare ameninţare la adresa sănătăţii publice. Basescu a făcut referire la infecţiile nosocomiale datorate igienei precare din spitale. Nici judeţul Buzău nu a fost ocolit de astfel de îmbolnăviri.
Dupa sanatate, Basescu s-a referit la educatie. Vizate au fost școlile din mediul rural, absenteismul și produsul finit: absolvenți şomeri şi analfabeţi funcţional.
Al treilea subiect dezvoltat a fost cel al economiei. Prioritati sunt modernizarea infrastructurii rutiere si realizarea canalului de irigaţie Siret – Bărăgan.
Un alt proiect pe care Mişcarea Populară şi-l propune şi are un puternic impact asupra judeţului Buzău face referire la reîmpădurire.
Cele mai importante proiecte râmân unirea cu Republica Moldova şi reducerea la 300 a numarului de parlamentari. În cadrul întîlnirii cu presa din teritoriu, Traian Băsescu a transmis un mesaj de mobilizare colegilor din ţară dar şi către votanți să meargă la urne.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ