TRANS BUS ÎNDEAMNĂ LA RESPONSABILITATE

0
59

Aglomerație mare pe traseele Transbus pe rutele care duc spre comunele din apropierea orașului. Lipsa bugetului din primării a dus la diminuarea curselor. Drept urmare, începând cu 1 februarie navetiștii se înghesuie în autobuze, pentru a ajunge cât mai repede acasă. Conducerea societăţii Trans-bus atenționează călătorii să respecte regulile impuse de pandemie, în caz contrar vor interveni cu echipaje de poliție.
Așa arată o cursă pe ruta 23 , la ora 16.30. Pste 50 de navetiști, stau înghesuiți ca într-o conservă, nerespectând distanțarea socială impusă de autorități. Oamenii sunt revoltați pentru că de la 1 februarie trebuie să își riște sănătatea, deși au plătit abonamente și bilete.
Călătorii susțin că până la începutul lunii februarie cursele erau la aproape o oră distanță între ele , iar după 1 februarie trebuie să aștepte și trei ore pentru a ajunge acasă, după o zi de muncă.
Imaginile au fost trimise de un călător la redacția Tv Buzău, iar conducerea societăţii a oferit un punct de vedere.
Conducerea Transbus cere călătorilor înțelegere și răbdare şi susține că acestă situație este temporară.
Programul curselor Transbus a fost modificat începând cu 1 februarie printr-o dcizie a primăriei Buzău, invocând insuficiența fondurilor.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ