Trans Bus își face service auto! De servicii se vor putea bucura și buzoienii…Contra cost…

0
92

Trans-Bus, societatea de transport urban a municipiului Buzău, caută solutii de auto finantare. Asta în contextul în care banii de la bugetul local sunt din ce în ce mai putini. Pentru a-si asigura reparatii de calitate necesare autobuzelor, operatorul de transport va contracta un credit. De service-ul auto vor putea beneficia si buzoienii care vor să îsi repare autoturismele. Preturile, spun reprezentantii firmei, vor fi atractive.
Constantin Toma, primarul municipiului Buzău a anunțat în nenumărate rînduri că își dorește ca treptat firmele din subordinea primăriei să se autofinanțeze astfel încît presiunea pe bugetul local să scadă. Reprezentanții Trans-Bus, și-au propus să contracteze un credit pentru înființarea unui service-auto. În acest moment atelierul nu este dotat la cele mai înalte standard motiv pentru care nici reparațiile nu sunt pe măsura așteptărilor. O dată cu retehnologizarea companiei și costurile de întreținere ar putea scădea.
Pentru a-și spori profitul, service-ul auto va fi pus la dispoziția tuturor cetățenilor iar prețurile vor fi atractive.
400 de mii de euro este suma de care are nevoie Trans-Bus pentru a pune pe picioare service-ul auto iar proiectul ar urma să prindă rădăcini în maxim 6 luni.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ