TRANS BUS LA MEREI, STÂLPU ȘI CERNĂTEȘTI

0
279

Trans Bus continuă să se extindă pe traseele rurale. De curând, autobuzele din oraș au început să circule și către comunele Merei, Stâlpu și Cernătești. Cea mai așteptată a fost introducerea liniei directe către stațiunea Sărata Monteoru, care, speră autoritățile, va spori numărul de turiști pe timpul verii.
Consilierii municipali buzoieni au votat pentru cooptarea comunelor Merei, Stâlpu și Cernătești în structura acționariatului societății Trans Bus, pentru înființarea unor linii de transport persoane către localitățile acestor comune. La rândul lor, cele trei comune au aprobat subvenția anuală care va fi acordată către societatea de transport și cotizația, ce va fi calculată în funcție de numărul de locuitori. Odată cu îndeplinirea acestor formalități, autobuzele au început, de luni, să circule către aceste comune.
Autobuzele au început să circule către Merei, Stâlpu și Cernătești de câteva zile, iar până acum localnicii s-au declarat mulțumiți de condiții și de orarul de circulație. Cea mai așteptată a fost introducerea liniei directe Buzău- Sărata Monteoru, mai ales că, pe timpul sezonului estival, se așteaptă o creștere a numărului de turiști în stațiunea balneară.
În același timp, transportatorii privaţi vor funcţiona după orarul obişnuit, pe traseele pentru care deţin licenţele de transport.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ