TRANSPORT ÎN CONDIȚII OPTIME

0
88

Au trecut aproape două săptămâni de când societatea de transport public în comun, Trans Bus Buzău a pus în funcțiune cele 15 autobuze VDL Ambassador. Acestea circulă pe toate rutele din municipiu, iar timpul de așteptare al călătorilor în stații a fost redus considerabil. Buzoienii care folosesc adesea acest mijloc de transport sunt cei mai mulțumiți.

„Bine ați venit în autobuzul dumneavoastră!” este mesajul pe care cetățenii îl pot simți fără rezerve, atunci când urcă în autobuzele Trans Bus. Mașinile au aer condiționat și oferă călătorilor condițiile unui transport civilizat, lucru pe care îl recunosc toți buzoienii care folosesc acest mijloc de transport.

Autobuzele VDL Ambassador au o capacitate de 40 de locuri pe scaune și 42 în picioare, unul fiind rezervat persoanelor cu dizabilități. În interiorul lor au fost atașate diferite stickere informative privind stațiile din oraș, siguranța deplasării și harta municipiului. La acest moment societatea Trans Bus SA se află în procedură de licitație pentru achiziționarea softului și a terminalelor care urmează a fi montate la bordul mașinilor, renunțându-se astfel la taxatorii care emit bilete. (Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ