TRANSPORTATORII AVERTIZAȚI! CJ pregătește controale inopinate

0
66

Transportatorii de pe rutele judetene au fost astăzi urecheati de reprezentantii Consiliului Judetean. După ce zeci de oameni s-au plâns de conditiile în care călătoresc, dar ti de atitudinea angajatilor de pe autobuze, reprezentantii Consiliului Judetean au convocat operatorii de transport în sedintă. În cadrul discutiilor purtate astăzi, sefii administratiei judetene au transmis primul avertisment si au anuntat controale inopinate.
Șefii administrației județene au anunțat, încă de săptămâna trecută, că vor convoca toți operatorii de transport județean la o ședință. Astăzi transportatorii au venit la discuții. Dialogul nu a fost unul foarte relaxant, mai ales că șefii Consiliului Județean au lansat primul avertisment pentru firmele care încalcă regulile trasate în caietul de sarcini.
Ședința de la Consiliul Județean a venit ca urmare a numarului mare de reclamații primite din partea călătorilor. Navetiștii sunt nemulțumiți de starea mașinilor cu care sunt nevoiți să călătorească, dar și de atitudinea șoferilor. Ba mai mult, veteranilor de război sau persoanelor cu handicap nu li se respectă drepturile legale. De celalaltă parte, transportatorii au și ei o serie de nemulțumiri.
Șefii Consiliului Județean anunță că, în curând, vor demara o serie de controale inopinate în rândul transportatorilor pentru a verifica dacă aceștia respectă toate regulile.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ