TRANSPORTATORII PRIVAŢI, NEMULŢUMIŢI

0
35

Consiliul Judeţean a dat aviz nefavorabil emiterii licenţei de transport pentru societatea Trans Bus ce intenţionează să se extindă cu încă două trasee în afara municipiului Buzău. Solicitarea avizului de către Asociaţia de Dezvoltare Interconunitară, Buzău-Mărăcineni, în vederea extinderii traseelor autobuzelor municipalităţii, chiar dacă este unul consultativ a stârnit nemulţumirea transportatorilor privaţi.
Transportatorii privaţi ce fac curse de persoane în judeţ reclamă că afacerile le sunt prse în pericol din cauza noilor trasee introduse de societatea TranBus prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară . Luni dimineaţă au protestat, iar zeci de mijloace de transport nu au mai plecat pe trasee. Între timp reprezentanţi ai firmelor de profil au mers la Consiliul Judeţean pentru a-şi susţine cauza.
Subiectul a fost abordat în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean ce a avut pe ordinea de zi şi un proiect de hotărâre privind exprimarea avizului în favoarea Asociaţiei de Deyvoltare Intercomunitară Buzău-Mărăcineni de emitere a licenţei de transport pe traseul 14 Buzău-Pogonele-Ţinteşti-Maxenu-Smeeni-Moisica-Albeşti-Udaţi Mânzu-Udaţi Lucieni-Călţuna şi retur şi “Zona 121” Buzău-Odaia Banului-Maxenu-Ţinteşti-Pogonele-Zona industrială Buzău şi retur. Hotărârea a primit aviz nefavorabil, aşa cu s-a cerut în proiectul supus votului consilierilor.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ