TRASEE DE AUTOBUZ EXTINSE

0
46

Traseele pe care vor circula autobuzele Trans Bus vor fi extinse. Municipalitatea are în intenție să achiziționeze noi autobuze de capacitate mai mare care să aibă trasee mai lungi, în afara municipiului. Astfel muncitorii și elevii din comunele limitrofe Buzăului vor avea acces mai facil la școli și la locurile de muncă.

O sumă importantă din bugetul local al municipiului va fi direcționată către mărirea flotei de autobuze. De curând, Trans Bus a scos pe trasele din oraș încă 15 autobuze cu ajutorul cărora a micșorat intervalul de timp la care ajung în stații. Acum autoritățile fac deja planuri pentru extinderea numărului de mijloace de transport în comun cu ajutorul cărora să acopere numeroasele solicitări de pe traseul Mărăcineni- Săpoca și să introducă un nou traseu la Vadu Pașii.

Pentru că oamenii care locuiesc în comunele limitrofe municipiului fac zilnic solicitări pentru înființarea unei linii de transport urban care să îi ajute să ajungă mai ușor la serviciu sau la școală, autoritățile locale se gândesc la extinderea unor trasee și către alte localități.

După ce a fost aprobată alocarea bugetară în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal, urmează ca societatea Trans Bus să organizeze o nouă licitație pentru achiziționarea a nouă autobuze cu burduf și încă șase normale.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ