Trei case s-au aprins ca torțele

0
4

Pompierii au ajutat la evacuarea persoanelor
Un incendiu a avut loc în această dimineață pe stada Alexandru Vlahuță din municipiul Buzău. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău. O persoană a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi salvată din calea flăcărilor.
Un incerndiu puternic a izbucnit în această dimineață pe strada Alexandru Vlahuță din orașul Buzău.
În momentul în care au ajuns echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență, incendiul se manifesta la trei locuințe respectiv la prima dintre ele în zona mansardei, iar la celelalte două la acoperiș.
O persoană a surprinsă în interior de incendiu fiind nevoie de intervenția rapidă a pompierilor pentru a fi salvată. Specialiștii au demarat cercetări pentru a stabili ce anume a determinat producerea incendiului.
De la începutul anului până în prezent la nivelul județului Buzău pompierii s-au confruntat cu peste 40 de incendii care au avut drept cauză scurt-circuite electrice, scăpări de gaze, mijloace de încăzire folosite necorespunzător ori cu improvizații sau coșuri de fum neprotejate termic. Bilanţul acestor incendii este tragic: au fost înregistraţi 4 morţi şi patru răniţi.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ