TREI DECESE ȘI PESTE 30 DE CAZURI COVID-19

0
13

Număr mare de îmbolnăviri cu Covid 19, şi astăzi. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 39 de cazuri noi. De asemenea au fost înregistrate și trei decese în rândul pacienților confirmați cu noul coronavirus.
Unul dintre bolnavii decedaţi, este un bărbat în vârstă de 59 ani, care s-a prezentat la secția UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptome specifice Covid- 19. După confirmarea pozitivă a testului este transferat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Starea de sănătate se înrăutățește și este transferat la Spitalul Județean de Urgență Galați pe secția de ATI, unde a decedat. Acesta suferea și de insuficiență respiratorie cronică. Un alt pacient confirmat cu coronavirus a decedat la Secţia ATI a Spitalului Judeţean, este tot un bărbat în vârstă de 67 de ani se prezinta la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie. Este confirmat cu SARS CoV-2. Se internează în Spitalul Râmnicu Sărat. Evoluția nu este favorabilă și se transferă la Spitalul Victor Babeș din București, unde survine decesul. Si acesta suferea de alte boli cum ar fi hipertensiune arterială, obezitate și litiază renală. Cel de-al treilea deces înregistrat în ultimele 24 de ore este cel al unui pacient în vârstă de 85 de ani. Se prezintă la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu insuficiență respiratorie. Este confirmat cu coronavirus și rămâne internat pe secția de ATI . Evoluția bolii este nefavorabilă și survine decesul.
Conform datelor oficiale, numărul de persoane confirmate pozitiv Covid-19, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei a ajuns : 1870, iar totalul deceselor a crescut la 59.

Iuliana Sîrbescu /Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ