TREI MAŞINI DISTRUSE ÎNTR-UN ACCIDENT

0
915

Trei mașini au fost serios avariate, iar un bărbat a ajuns la spital în urma unui accident produs, luni dimineață, pe DN2 E85, în localitatea Gura Câlnăului. Polițiștii cercetează evenimentul rutier și urmează să stabilească cu exactitate modul în care acesta s-a produs.
O manevră imprudentă a unui şofer a dus la producerea unui accident rutier, în lanţ, ce ar fi putut avea consecinţe din cele mai grave. Accidentul s-a produs într-un loc foarte cunoscut pentru numărul mare de evenimente rutiere înregistrate, pe Drumul Naţional 2 E85, în localitatea Gura Câlnăului. Implicate au fost trei autoturisme, toate suferind avarii însemnate. Potrivit primelor cercetări efectuate de poliţişti, la faţa locului, în timp ce conducea un autoturism pe DN2E85, pe raza localității Gura Câlnaului, din direcția Râmnicu Sărat către Buzău, un buzoian în vârsta de 44 de ani s-ar fi angajat în efectuarea unui viraj către stânga, moment în care a fost acroșat de o maşină care circula în spatele său. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani din comuna Verneşti.
În urma accidentului, bărbatul de 44 de ani a fost transportat la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale.
În urma controlului cu etilotestul a rezultat că nici unul dintre şoferii implicaţi în accident nu consumase băuturi alcoolice. În cauză se întocmește dosar penal, iar cercetările continuă.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ