TREI MINORE ȘANTAJATE DE UN PEDOFIL

0
131

PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR DE AGRESIUNE SEXUALĂ, ACT SEXUAL CU UN MINOR ȘI ȘANTAJ
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale ai Poliției municipiului Buzău au efectuat miercuri dimineață, două percheziții domiciliare, la un bărbat în vârstă de 51 de ani bănuit de agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj. În urma perchezițiilor, au ridicat mai multe înscrisuri, fotografii și medii de stocare. Din cercetări a reieșit că, din luna aprilie 2020 și până în prezent, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu 3 minore .. Ulterior, acesta ar fi șantajat minorele cu publicarea de fotografii sau mesaje pe rețelele de socializare și le-ar fi determinat să continue relația cu el.
Miercuri dimieață, Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale ai Poliției municipiului Buzău împreună cu mascații din cadrul Direcției Operațiuni Speciale ai Poliției Române au descins la locunița bărbatului. De aici acestia au ridicat mai multe medii de stocare pe care acesta avea stocat mai multe fotografii și filmultețe cu care santașja minorele.
Potrivit dovezilor reiese că din luna aprilie 2020 și până în prezent, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu cele trei minore și ar fi săvârșit gesturi de natură sexuală față de acestea. Ulterior, acesta le -ar fi șantajat cu publicarea de fotografii sau mesaje pe rețelele de socializare Bănuitul a fost condus la sediul Poliției în vederea audierii, fiind cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat parchetului, cu propunere de sesizare a instanței în vederea arestării preventive.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ