TREI NOI DECESE ALE UNOR PACIENŢI CU COVID 19

0
22

Buzău înregistrează trei noi decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. Unul dintre cazuri este cel al unei femei de 71 de ani care era internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi care nu suferea de alte alte afecţiuni. Numărul total de decese ale unor pacienţi cu Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns în judeţul nostru la 21, iar numărul celor confirmaţi cu coronavirus este de 651.
Autorităţile au anunţat trei decese ale unor pacienți confirmați cu COVID-19, înregistrate la Buzău, în ultimele 24 de ore. Este vorba despre doi bărbaţi în vârstă de 74, respectiv 82 de ani, internaţi la Spitalul Județean de Urgență Buzău, ambii suferind şi de alte boli, dar şi de o femeie în vârstă de 71 de ani, internată la aceeaşi unitate medicală, fără comorbidități şi fără istoric de internare la Spitalul din Buzău.
Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 8 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 20 și 76 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei, în judeţul Buzău a ajuns la 651. Numărul persoanelor vindecate până acum, este de 441.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ