TROTUARE REFĂCUTE ÎN PLINĂ IARNĂ

0
180

După asfaltarea mai multor străzi din Buzău, a venit rândul trotuarelor să fie reamenajate. Asfaltul va fi înlocuit cu pavele pe mai multe artere din oraș. ]n zona centrală, lucrările au fost deja finalizate, iar cât vremea va permite, se acționează și pe stada Mesteacănului.
Anul acesta, în luna decembrie, vremea este mai călduroasă, astfel că a permis efectuarea lucrărilor de amenajare a mai multor căi pietonale din orașul Buzău. Autoritățile buzoiene au început lucrările de reabilitare a trotuarelor din oraș, astfel că asfaltul va fi înlocuit cu dale colorate. Deja s-au finalizat lucrările în zona centrală, pe trotuarul paralel cu platoul din Piața Dacia. Alte străzi sunt în lucru.
Muncitorii de la firma de asfaltări a Primăriei vor continua să intervină pentru reabilitarea căilor pietonale atât cât le va permite vremea. Dacă iarna va fi mai blândă, lucrările vor putea continua tot sezonul rece. Zona Tribunalului și strada Mesteacănului sunt câteva dintre arterele care au fost deja decopertate pentru lucrările de reamenajare.
Reabilitarea trotuarelor și schimbarea asfaltului cu dale colorate se realizează cu sume provenite din Fondul de Investiții al Guvernului.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ