TRUFANDALE ROMÂNEȘTI PE TARABE

0
178

Tarabele din piețe sunt pline, în această perioadă, de fructe și legume românești. Prețurile nu sunt deloc accesibile pentru buzunarul buzoienilor, însă aceștia le preferă totuși deoarece sunt mult mai gustoase și sănătoase.
De câteva săptămâni, tarabele din piețe s-au umplut cu fructe și legume românești. Pentru că producție este abia la început, prețurile nu sunt prea accesibile pentru buzoieni. Dar chiar dacă sunt mai scumpe decât cele importate, asta nu-i împiedică pe oameni să nu le cumpere. Pe lânga faptul că sunt mult mai sănătoase, sunt considerate mai gustoase față de cele aduse din străinătate.
Părerile sunt impărțite, o parte din cumpăratori cred că produsele românești nu se ridică la standardul celor din străinătate. Sunt și cumpărători care și-ar dori ca pe tarabele comercianților sa existe numai produse românești.
O parte dintre comercianți sunt nemulțumiți de vânzările produselor. Aceștia se plâng de cheltuielile foarte mari, fiindu-le foarte greu să scoată un profit considerabil.
Majoritatea oamenilor optează pentru produsele românești de pe tarabele comercianților, considerându-le mult mai gustoase decât cele aduse din afara țării, iar prețul pare să nu conteaze atâta timp cât produsele noastre sunt mai sănătoase decât cele importate.

DANIEL VASILE / ANDREI METELEANU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ