TURISMUL BUZOIAN, PROMOVAT ÎN SPANIA

0
45

Obiectivele turistice şi produsele culinare tradiţionale din zona Buzăului vor fi promovate la un târg de turism, în Spania. O delegaţie a Consiliului Judeţean va fi prezentă pentru a doua oară, la Bilbao, în regiunea Rioja, la un târg internaţional de profil.
Consiliul Judeţean Buzău, întrunit luni dimineaţă într-o şedinţă extraordinară a aprobat participarea unei delegaţii la Târgul Internaţional de Turism de la Rioja, în Spania. Data la care va avea loc evenimentul nu este cunoscută cu certitudine. Târgul organizat în oraşul Bilbao, ar fi trebuit să aibă loc în cursul lunii viitoare, dar a fost amânat din cauza alegerilor din regiunea spaniolă. Aleşii judeţeni au considerat că este totuşi oportun ca proiectul de hotărâre privind prezenţa unei delegaţii buzoiene la târgul de turism la Rioja să fie aprobat, deoarece reprezintă un bun prilej de promovare locală şi chiar naţională.
Va fi a doua participare a Buzăului la Târgul Internaţional de Turism de la Rioja, regiune din Spania cu care judeţul nostru este înfrăţit. Din cauza faptului că bugetul nu a fost încă aprobat fondurile alocate evenimentului sunt mai mici.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ