ULTIMELE PREGĂTIRI PENTRU PARADĂ

0
103

Autorităţile au pus la punct ultimele detalii ale paradei militare ce va avea loc pe 1 Decembrie. De Ziua Naţională a României vor defila câteva sute de militari din Garnizoana Buzău cu mijloace tehnice din dotare, precum şi angajaţi ai Ministerului de Interne. Ceremoniile se vor desfăşura anul acesta, pe Calea Eroilor pentru a permite unui număr cât mai mare de buzoieni să asiste la desfăşurarea de forţe.
Într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul Instituţiei Prefectului, organizatorii evenimentelor ce se vor desfăşura de Ziua Naţională a României, au oferit detalii cu privire la forţele participante la parada militară. Garnizoana Buzău va mobiliza un număr impresionant de militari care vor defila pe Calea Eroilor.
La paradă vor fi prezenţi şi piloţi ai Forţelor Aeriene Române care vor survola locul de desfăşurare, cu mai multe aeronave, iar în încheiere, militarii au pregătit o surpriză buzoienilor care vor participa la ceremonia de 1 Decembrie.
Joi, dimineaţă, începând cu ora 9, pe Calea Eroilor va avea loc repetiţia generală pentru defilarea de Ziua Naţională. Parada la care vor participa aproximativ 600 de militari, va fi condusă de generalul Claudiu Mihail Sava, locţiitorul comandantului Diviziei 2 Infanterie „Getica”.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ