ULTIMUL INTERVIU

0
37

Ultimul interviu al militarului buzoian mort în Afganistan a fost postat, de curând, pe pagina de socializare a Ministerului Apărării Nationale. Mădălin Stoica stia foarte bine cum trebuie să intervină în cazul unui atac. Numai că toate cunostintele sale nu au fost suficiente pentru a scăpa nevătămat de atacul talibanilor.

Ministerul Apărării Naționale a publicat, pe pagina sa de socializare, un ultim interviu al buzoianului mort în Afganistan. Chiar cu câteva zile înainte de sfârși, Mădălin Stoica a oferit câteva informații colegilor săi din MapN, în care le vorbea despre modul în care trebuie să intervină în cazul unui atac. Buzoianul se declara pregătit să acorde ajutor medical în cazul celor mai grave răni.

În primele trei săptămâni de când se afla în misiune, Mădălin Stoica spunea că nu a fost nevoie să intervină pentru că toate lucrurile mergeau bine în baza militară din Kandahar. Totodată, buzoianul afirma că își asigură mereu spatele alături când iese din bază. Numai că ultima dată, colegii săi nu l-au mai putut apăra.

După decesul lui Mădălin Stoica și rănirea a doi militari focșăneni, Parchetul General a anunțat că a deschis dosar penal în legătură cu incidentul produs vineri, în Afganistan.

(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ