Un an atipic fără incidente, concluzia anului 2023

1
30

Peste 5000 de misiuni executate de Jandarmerie
În anul 2023, jandarmii buzoieni au executat 5560 de misiuni de menținere a ordinii publice atât independent, cât și în sistem integrat alături de Inspectoratul de Poliție Județean Buzău. Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău a asigurat paza și protecția instituțională la un număr de 23 de obiective dispuse în municipiile Buzău și Râmnicu Sărat, respectiv orașele Pătârlagele și Pogoanele, fiind executate misiuni de protecție a 50 de transporturi speciale, respectiv 77 de transporturi de bunuri și valori, toate aceste misiuni fiind îndeplinite fără evenimente.
De asemenea, jandarmii buzoieni au executat 534 de acțiuni în cooperare cu alte instituții, respectiv 27 de acțiuni speciale în sprijinul structurilor de combatere a criminalitățíi organizate, anticorupție sau D.I.I.C.O.T., la care au fost angrenați circa 450 de jandarmi, care au asigurat sprijin operațional pentru punerea în executare a unui număr de 127 de mandate de percheziție domiciliară, respectiv 87 de mandate de aducere, majoritatea fiind pe linia combaterii traficului ilicit de droguri.
Structurile de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău au aplicat un număr de 3406 sancțiuni contravenționale, 90% dintre acestea reprezentând abateri ale legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Florin Zafiu
Cristi Zburlescu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru munca si efortul depus de jandarmii buzoieni! Este impresionant sa vedem ca au fost executate peste 5000 de misiuni intr-un singur an, demonstrand dedicarea si profesionalismul acestor oameni in asigurarea ordinii si sigurantei publice. Este imbucurator si faptul ca aceste misiuni au fost indeplinite fara incidente, ceea ce demonstreaza capacitatea si pregatirea jandarmeriei buzoiene. Sunt mandru sa va am ca pe niste adevarati paznici ai cetatenilor si asteptam cu nerabdare rapoartele viitoare despre munca dvs. vrednica si neobosita in slujba comunitatii. Bravo, jandarmilor buzoieni!

LĂSAȚI UN MESAJ