Un buzoian a rămas fără căruță dar s-a ales cu amendă

0
2

Viceprimarul Ionuț Apostu:” Nu ne mai facem bine…”
Un buzoian s-a ales cu amendă și cu atelajul confiscat. Motivul? A preferat să se debaraseze de o cantitate mare de moloz la marginea municipiului Buzău. Zonele limitrofe ale orașului au ajuns adevărate depozite de gunoaie din pricina celor care le aruncă la întâmplare în loc să le depoziteze la platformele special amenajate sau să solicite sprijinul operatorului de salubritate.
Așa numitul “moloz” rezultat din demolări nu trebuie “plantat” pe câmp primăvara, ci dus la un centru de reciclare! Nu ne mai facem bine dacă nu înțelegem câteva norme elementare de curățenie și civilizație! Căruța a fost confiscată, iar proprietarul rămas cu calul și o pagubă în portofel după sancțiunea aplicată de Poliția Locală, a precizat prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, viceprimarul municipiului Buzău Ionuț Apostu.
Autoritățile locale spun că de cele mai multe ori deșeurile sunt aruncate noaptea în zonele mărginașe ale orașului. Polițiștii locali dau și câteva sfaturi celor care se gândesc să se debaraseze de deșeuri în mod ilegal. Pot alege varianta mai ușoară decât cea a amenzilor.
Deșeurile mai pot fi găsite nu doar în zonele limitrofe ale municipiului Buzău. Pădurea Crâng a devenit în ultima vreme un rai al gunoaielor aruncate de diverse persoane.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ