UN BUZOIAN LA VILLARREAL! La doar 10 ani, micuţul este căpitanul echipei

0
175

Talentat, muncitor, ambiţios şi disciplinat. Aşa poate fi descris în câteva cuvinte, buzoianul Diego Romeo Danciu care are doar 10 ani. Puştiul este legitimat la Villarreal CF iar părinţii săi sunt buzoieni. Micuţul fotbalist este căpitanul echipei sale şi se află în atenţia mai multor grupări din Spania.
Ca foarte mulţi români, Cristina şi Romeo au luat drumul Spaniei în căutarea unui trai mai bun, iar asta se întâmpla în 2005 când s-au stabilit în Benicassim, unde după numai un an s-a născut băieţelul lor, Diego. Acesta a făcut primii paşi în fotbal la vârsta de 4 ani şi fiindcă a dovedit că are calităţi, în 2011 a ajuns la Centrul de Copii şi Juniori al clubului Villarreal, considerat cel mai bine organizat din Spania, acolo unde a reuşit să impresioneze prin evoluţiile sale meci la meci.
Specialiştii îl consideră ,,noul Beckham” graţie tehnicităţii sale şi îi prevăd un viitor strălucit. Perceput ca un adevărat lider de echipă, Danciu care joacă pe postul de mijlocaş defensiv este autorul mai multor goluri de generic dar şi a unor execuţii superbe din lovituri libere.
Acesta visează ca într-o zi să ajungă la Barcelona, formaţia sa preferată. Puştiul al cărui idol este Iniesta ne-a mărturisit că deşi parinţii săi sunt români, el se simte spaniol.
Diego Romeo Danciu nu se remarcă numai la fotbal ci şi la matematică, dovadă în acest sens fiind locul III ocupat în 2013 la un concurs desfăşurat în Valencia.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ