Un elev eliminat la Bac! Prins cu telefonul mobil în buzunar

0
141

Examenul de Bacalaureat a continuat azi cu proba obligatorie a profilului. Elevii care au absolvit un liceu cu profil real, au dat examen la matematică iar cei care vin de la un liceu cu profil uman au sustinut examen la istorie. Proba de azi nu a fost lipsită de incidente. Un elev a fost prins cu telefonul mobil si a fost eliminat din examen.
Din nou emotii pentru liceenii care sustin examenul maturitatii. Azi, Bacalaureatul a continuat cu proba de profil. De pildă, la Liceul Pedagogic, cei mai multi au ales sa sustina examen la istorie iar la final s-au declarat multumiti de subiecte si spera sa obtina note bune.
Au existat insa şi elevi care au preferat matematica.
Un elev a ratat insa sansa de a obtine diploma de Bacalaureat dupa ce a incalcat regulamentul si a intrat in sala de examen cu telefonul mobil. A fost prins si eliminate din examen.
Candidaţii au avut parte şi de o surpriză la ieşirea din examen. Reprezentanţii unor şcoli de formare profesională le-au înmînat elevilor oferte atractive şi promisiunea unor locuri de muncă sigure şi bine plătite.
Conform calendarului, pe 30 iunie va fi susţinută proba la alegere a profilului şi specializării urmînd ca în data de 5 iulie să fie afişate rezultatele parţiale ale examenului de Bacalaureat. Rezultatele finale, după rezolvarea constestaţiilor, vor fi publicate pe 10 iulie.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ