Un haos total în administrație

0
25

Există solidaritate între vaccinați și cei fără certificate verde
Ultimele măsuri luate de guvern pentru combaterea efectelor pandemiei au semănat haos în rândul oamenilor. Polițiștii spre exemplu acuză că autoritățile au eșuat în campania de vaccinare și acum caută țapi ispășitori pe cei care nu au ales această opțiune. Imunizarea obligatorie a polițiștilor și a celorlalte categorii sociale este văzută de sindicate drept un abuz.
Reprezentanții polițiștilor spun că separarea persoanelor vaccinate de cele care nu au certificate verde prin diferite măsuri și reguli au dat peste cap activitatea autorităților.
Iar acest haos a fost sesizat chiar de către Instituția Prefectului. Spre exemplu la acest moment nu se știe exact care sunt procedurile de urmat în situația unui elev nevaccinat care își dorește obținerea permisului de conducere.
Există și o veste bună. Buzoienii sunt solidari unul față de celălalt.
Toate instituțiile publice din județul Buzău sunt obligate să asigure servicii atât pentru persoanele vaccinate cât și pentru cele care au refuzat imunizarea. O parte dintre ele au început deja să implementeze măsuri, altele în schimb se lasă așteptate…

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ