Un jucător brazilian, o buzoiancă și o afacere cu gust sud-american

0
91

Mâncare și voie bună
Fundașul Marcus Diniz, de origine braziliană, fost jucător al clubului AC Milan, care evoluează în acest moment în Israel, are o poveste frumoasă stâns legată de meleagurile românești. După ce s-a căsătorit cu o buzoiancă, alături de care are și un copil ce îi împărtășește din talent, s-a hotărât să aducă la Buzău și gustul sud-american. Așa a luat naștere primul Fan Food din municipiul Buzău, un concept gastronomic ce îmbină mâncarea braziliană cu muzica și veselia tipic latino-americană.
Loredana Simion și brazilianul Marcus Diniz și-au unit destinele în anul 2018. În cadrul unei ceremonii restrânse, cei doi și-au spus “DA” la Serviciul Stării Civile din comuna Mărăcineni unde au participat câțiva prieteni. Au și un băiat ce împărtășește din talentul tatălui său de a face magie cu balonul rotund și care a fost înscris la Liceul cu Program Sportiv. După ce s-au stabilit la Buzău și s-au obișnuit cu noua viață, cei doi părinți s-au pus de acord să împărtășească celor de aici câte ceva din obiceiurile gastronomice de peste ocean. Așa a luat naștere ideea de a deschide în orașul Buzău un Fan Food, un concept care îmbină mâncarea exotică braziliană, cu muzica și voia bună.
Practic este vorba despre un fast-food cu produse naturale și 100% braziliene. Chiar și bucătarii au fost aduși din Brazilia.
Mâncarea bună vine la pachet muzică și o atmosferă plăcută tipic latino-americană.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ