UN NOU EȘEC PENTRU HC BUZAU

0
20

O nouă înfrângere pentru handbalistii buzoieni ieri seara, la Sala Sporturilor și situatia nu este una prea buna pentru buzoieni, avand in vedere ca HC Buzau se afla pe penultimul loc in LIGA ZIMBRILOR.
Un nou eșec, 22-25, pentru HC BUZAU in Liga Zimbrilor.Echipa lui Eliodor Voica a condus-o la pauză pe deținătoarea Cupei României, însă timișorenii au preluat conducerea în minutul 48. În minutul 55, scorul era egal 22, însă până la final doar oaspeții au fost cei care au mai reușit să înscrie.
Handbaliștii Timișoarei au scos-o la capăt cu 3 goluri marcate fără replică de la un scor de egalitate în ultimele nici 4 minute. ”Violeții” au condus inițial de 4 ori la limită în primele 10 minute dar buzoienii au răsturnat de la 4-5 la 7-5, având în câteva rânduri și 3 goluri avans, ultima oară cu 14-11 în minutul 28, anihilate până în minutul 41, 17-17. Iar odată ce Marjanovic și Sadoveac i-au desprins în premieră pe bănățeni la două diferență în minutul 51, 18-20, s-a spart și plafonul de nori deasupra elevilor lui Milosevic, situatie gri care persista insa la echipa noastra aflata pe penultima pozitie in LIGA ZIMBRILOR cu 4 puncte. Dupa 4 infrangeri consecutive HC BUZAU are nevoie de victorie in meciul programat pe 24 noiembrie in deplasare cu liderul, Dinamo Bucuresti.

REPORTER ALEX NICOLAE
IMAGINE ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ