UN NOU RECORD AL PANDEMIEI

0
13

O nouă explozie a cazurilor de Covid 19, astăzi la Buzău. 64 de persoane au fost confirmate în ultimele 24 de ore, numărul fiind un record negativ, de la începutul pandemiei. Autorităţile sanitare au anunţat şi două decese ale unor pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus.
Situaţia devine tot mai gravă, în ceea ce priveşte extinderea infecţiilor cu Covid 19. Joi a fost înregistrat un nou record negativ, la Buzău. Conform datelor primite de la Direcţia de Sănătate Publică, în judeţul Buzău s-au înregistrat 64 de noi cazuri, cel mai mare număr, de la începutul pandemiei. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 23 și 94 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, la Spitalul Județean de Urgență ,în locurile disponibile, în funcție de gravitatea fiecărui caz. Întrucât la acest moment, în județul Buzău, toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienți sunt ocupate, un număr de 120 pacienți confirmați pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu. Numărul de persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei, a ajuns astfel la 1964.
De asemenea, 61 de persoane au decedat. În ultimele 24 de ore, două persoane confirmate pozitiv cu Covid-19, au pierdut lupta cu virusul.

Iuliana Sîrbescu /Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ