UN NOU TIP DE PLATFORME DE GUNOI, ÎN BUZĂU

0
496

Un nou tip de platforme de gunoi a fost implementat în municipiul Buzău. Vechile pubele au fost înlocuite cu unele supraterane, inchise etans care mai emană mirosuri neplăcute si care nu mai pot fi desfacute de cei care scormonesc prin gunoaie. Dacă se vor deovedi eficiente, firma de salubrizare intentionează să extindă sistemul în mai multe zone din municipiu.

Noul tip de platformă supraterană a fost implementat, în premieră, în cartierul Micro 14. Inițial, în această zonă au fost distribuite pubele la fiecarebloc, însă locatarii s-au declarat nemulțumiți de acest mod de colectare a gunoiului. Pentru că aici nu se puteau monta platforme de gunoi îngropate, firma de salubrizare a orașului și Primăria Buzău au găsit un nou tip de pubele, unele montate la suprafață, dar închise etanș și din care nu pot fi scoase resturile menajere.

Locatarii s-au declarat încântați noile platforme de gunoi, mai ales că nu vor mai vedea de jur-împrejur resturi aruncate sau scormonitorii care caută PET-uri și chiar au solicitat operatorului de salubritate să extindă acest sistem de colectare a gunoiului.

Dacă noul tip de platformă de gunoi își va dovedi eficiența, firma de salubrizare și Primăria Buzău sunt decise să îl implementeze și în alte zone ale orașului. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ