UN PIC DE BUCURIE

0
55

Ar da orice să poată asculta în perioada sărbătorilor de iarnă un colind sau să rostească un cuvânt de mulţumire în momentul în care primesc un cadou.Vorbim despre persoanele cu deficienţe de auz care au avut parte astăzi de o surpriză plăcută făcută de un grup de motocicliști din Buzău și Râmnicu Sărat. Deși viața nu le este atât de ușoară pe cât s-ar crede, deși unii nu pot vorbi deloc şi nici nu aud, oamenii i-au primit pe motocicliști cu zâmbetul pe buze. Ei au primit în dar sacose cu bunătăți care reamintesc astfel, un pic din spiritul sărbătorilor.

Motocicliștii s-au declarat încântați pe de o parte, că prin gestul lor au reușit să-i facă fericiți pe cei cu deficienţe de auz, iar pe de altă parte s-au simțit emoționați când au văzut cu câtă căldură au fost primiți.

Gestul motocicliștilor a fost primit cu multă bucurie de persoanele cu deficienţe de auz și le-au mulțumit pentru cadourile primite.

Cum era de așteptat, după ce au văzut motocicletele înșirate lângă ei, micuții nu au putut rezista să nu urce pe un bolid pe două roți.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ