Un tractorist a bagat in spital un sofer nevinovat! Un barbat se zbate intre viata si moarte

0
83

Un barbat se zbate intre viata si moarte pe un pat de spital din Capitala dupa ce sambata seara a fost victima unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs pe drumul judetean 203 I in comuna Cilibia. Totul din cauza unui tractorist, inconstient care conducea un utilaj agricol cu o semanatoare nesemnalizata. Din cauza intunericului, soferul autoturismului care circula regulamentar din sens opus a intrat in plin in semanatoarea tractorului. Impactul a fost devastator: autoturismul s-a transformat intr-un ghem de fiare contorsionate iar soferul a fost transportat in stare grava la spital.
O dată cu debutul sezonului agricol șoselele devin adevărate pericole.Un accident teribil s-a petrecut sâmbătă seară în comuna Cilibia din inconștiența unui tractorist. În timp ce se deplasa pe DJ 203I către Cilibia Gară șoferul circula în cuplu cu o semănătoare si a acroșat un autoturism care circula din sens opus. Pentru că partea stângă a semănătorii nu a fost semnalizată și ocupa o parte din contrasens, un buzoian de 52 de ani a intrat în plin în brațul metalic.
A fost nevoie de intervenția descarcerării astfel încat șoferul sa fie scos dintre fiarele masinii și transportat la spital. Șoferul tractorului în vârstă de 49 de ani a ajuns si el la spital pentru a i-se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei iar rezultatul a fost negativ. La fața locului a ajuns și fiul tractoristului Ambianță 07.37 – 07.40
Șoferul în vârstă de 52 de ani internat la Spitalul Județean Buzău a fost ulterior transportat în comă profundă la Spitalul Floreasca din Capitală. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili modul în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ