UNA CALDĂ, UNA RECE

0
38

SCM Gloria Buzau a reusit inca o victorie in Divizia A 1 la volei masculin, in deplasare cu CS Știința Explorări Baia Mare dar si o infrangere cu Volei Municipal Zalau. In urma rezultatului de la Baia Mare echipa noastra se califica in play off.
CSM Gloria a invins CS Știința Explorări Baia Mare intr-un meci jucat la sfarsitul saptamanii trecute in deplasare. A fost un meci cu o mare încărcătură emoțională pentru echipa noastră. Pentru calificarea în play off 1-6 era necesar ca echipa buzoiană să câștige 2 seturi în deplasare, la o echipă care a jucat foarte bine în ultimele etape Echipa care a câstigat un set în meciul cu Dinamo și a condus cu 2-0 vicecampioana Zalău.
Greșelile comise în timpul jocului de baimareni n-au fost iertate de jucatorii noastri. Băimărenii au condus în fiecare set până aproape de final, dar au comis greșeli în momentele importante ale jocului și acest lucru i-a costat.
Jucătorii Gloriei au dat dovada de caracter, și, deși au fost conduși în fiecare set cu 4-5 puncte, au reușit totuși finaluri bune, câștigând cele 3 seturi. Mai mult, nu s-au mulțumit cu cele 2 seturi ce duceau la calificare și au câștigat și setul 3.
A urmat apoi restanta din cadrul etapei a XV-a a Diviziei A1 la volei masculin. La Zalău, luni, echipa noastra a pierdut cu 0 – 3.
Urmatoarea partida pe care o vor desfasura buzoieni va avea loc in compania echipei CS Dinamo București, sâmbătă 29 februarie 2020, cu începere de la ora 13:00, meci ce se va desfășura la Sala CSS Buzău

ALEXANDRU NICOLAE IONUT PARASCHIV

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ