“Urbisul, în afară de copii, poate să facă orice”! Vor fi ridicate mașinile parcate neregulamentar

0
207

Primăria municipiului Buzău a schimbat Consiliul de Administraţie al societăţii Urbis Serv, patronată până nu demult de Petre Burada. Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, a anunţat că societatea va reveni pe făgasul normal si va executa o paletă largă de lucrări la preturi competitive. Firma, care a făcut obiectul mai multor anchete ale Curtii de Conturi, va participa inclusiv la o serie de proiecte majore pe care administratia locală le pregăteste în infrastructură, mai exact, la reconfigurarea circulatiei în zona Unirii Sud.
Consiliul de Administraţie al Urbis Serv Buzău a fost schimbat din temelii. Din noua structură nu mai face parte fostul director al societăţii Petre Burada, care a renunţat la funcţia de conducere iar in acest moment societatea caută un nou manager.
Urbis Serv va executa o paletă largă de lucrări, cele mai multe în infrastructura rutieră. Primarul oraşului a anunţat că societatea ar putea participa la reconfigurarea sistemului de circulaţie din zona Unirii Sud
Tot societatea Urbis Serv ar putea să se ocupe de ridicarea autovehiculelor parcate în mod ilegal pe domeniul public, un serviciu pe care Primăria îl va stabili în curînd.
Ideea înfiinţării unui serviciu care să se ocupe de ridicarea autovehiculelor de pe domeniul public a fost vehiculată şi în mandatul primarului Constantin Boşcodeală dar atunci a rămas la stadiul de proiect.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ