Urmărire ca-n filme la Dâmbroca! O şicană în trafic s-a lăsat cu bătaie

0
293

Doi tineri buzoieni au fost snopiti în bătaie după o sicană în trafic. S-a întâmplat sâmbătă, în fata unui bar din satul Dâmbroca, comuna Săgeata. În urma unor neînțelegeri în trafic, doi tineri au fost urmăriti de 5 indivizi care i-au snopit în bătaie chiar in curtea uneia dintre victime.
Au primit o bătaie soră cu moartea. Este coșmarul prin care au trecut doi tineri din satul buzoian Dâmbroca. Tinerii au povestit cum au fost urmăriţi după ce un alt şofer le-a arătat semne obscene cerându-le insistent să oprească. Pentru că nu au refuzat să oprească, cei 5 cinci bătăuşi s-au urcat în trei maşini şi i-au urmărit până acasă unde cei doi sperau să scape de furia acestora.
Gaşca de bătăuși nu s-a sfiit să intre în curtea victimelor. Acolo, povestesc, tinerii agresati, i-a snopit în bătaie. După ce au spart geamul maşinii în care cei doi tineri se baricadaseră, victimele au fost trase din autovehicul şi bătute fără milă, cu pumnii, cu picioarele şi cu beţe telescopice.
Martori la scenele desprinse parcă din filmele horror au fost soția,copiii minori dar şi tatăl uneia dintre victime. Aceştia au sărit să-i apere pe cei doi însă bătăuşii i-au alergat cu una dintre maşini pe uliţa satului. Nervoşi peste măsură agrosorii nu s-au mulţumit doar cu bătaia, ci au spart şi geamurile autovehiculului cu care cele două victime au incercat să scape apoi au avariat o altă maşină de pe uliţă.
În urma atacului violent, cele două victime au fost transportate la spital de o ambulanţă, cu multiple traumatisme faciale, craniene şi toracice, unul dintre tineri suferind o comoţie cerebrală iar celălat o ruptură de piramidă nazală. Martorii spun că cei cinci agresori sunt recunoscuți în localitate ca fiind violenti. Sătenii sunt terorizaţi de aceştia care se laudă că ar avea bani şi influenţă. Cele două victime au depus plângere la poliție pentru violare de domiciliu,distrugere şi lovire iar oamenii legii au deschis o anchetă.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ