URMĂRIRE CA- N FILME

0
61

Urmărire ca-n filme pe străzile din Buzău. Polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de armă pentru prinderea unui șofer care le-a ignorat semnalele de oprire. Oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului, iar în localitatea Poșta Câlnău, șoferul a abandonat mașina și a fugit pe câmp.
Un echipaj de la Poliția municipiului Buzău a încercat să oprească, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un autoturism înmatriculat în Prahova, dar șoferul a ignorat semnalele oamenilor legii și și-a continuat drumul. Polițiștii au solicitat sprijin și împreună cu alte două echipaje de la Ordine Publică au pornit în urmărirea autoturismului în care se aflau patru bărbați. În timpul urmăririi, una dintre autospecialele polițiștilor a fost acroșată de mașina urmărită și a suferit avarii, fapt care i-a determinat pe polițiști să folosească armamentul din dotare. Aceștia au tras peste 15 focuri în plan vertical, dar și asupra pneurilor mașinii urmărite.
Cei patru indivizi au oprit la Poșta Câlnău, trei dintre ei fiind reținuți de polițiști în timp ce șoferul a fugit pe câmp. Cei trei ocupanți ai mașinii au fost duși la audieri, și în urma declarațiilor, oamenii legii l-au identificat pe bărbatul care a condus mașina. Acesta este din comuna Blăjani, are în jur de 45 de ani și nu posedă permis de conducere.
Fugarul este căutat de oamenii legii în tot județul.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ