VACCINARE, LA FOC AUTOMAT

1
395

Aglomerație la cele trei cabinete din cadrul Centrului de vaccinare anti-covid de la Liceul cu Program Sportiv “Iolanda Balaș”, din Buzău. În jur de 200 de persoane vin zilnic aici pentru a fi imunizate. Până astăzi , peste 1600 de persoane au fost vaccinate.
Centrul de vaccinare, amenajat la parterul internatului de la Liceul cu Program Sportiv primește zilnic 15 pacienți pe oră. Coordonatorul centrului, medicul Angela Mazdrag spune că se lucrează la foc automat , dar situația este sub control.
Au fost cazuri în care persoanele care au venit să se vaccineze au fost reprogramate
Tot de la Centrul de vaccinare anti-covid de la Liceul cu program Sportiv pleacă echipele mobile cu vaccinurile pentru asistații sociali din centrele de îngrijiri din județ și pentru pesoanele care sunt imobilizate la domiciliu.
Tot în cadrul acestui centru sunt programate și persoanele dializate, acestea având prioritate la primirea serului. Din acest motiv, de multe ori, persoanele care vin să se vaccineze , trebuie să aștepte câteva minute în plus. Asta nu constituie o problemă , susțin cei care stau la coadă pentru a fi vaccinați. Majoritatea buzoienilor consideră vaccinul ca fiind colacul de salvare pentru a scăpa de pandemie.
Până azi, la Centrul de vaccinare anti-covid de la Liceul cu Program Sportiv ”, în jur de 1600 de persoane au fost vaccinate. La nivelul judetului Buzău au ajuns, în cursul acestei săptămâni, aproximativ 2 300 doze de vaccin anti-covid.

Iuliana Sîrbescu /Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. In acest centru este o dezorganizare si un haos total vis a vis de echipele mobile si programari! Tatal meu o pesoana de 67 de ani cu comorbiditati a fost vaccinat cu prima doza si dupa o saptamana sunau sa vina la rapel, cand a venit data rapelului acum 3 zile nu raspunde nimeni si nu dau niciun semn ! Nu este normal !!!

LĂSAȚI UN MESAJ